Casa Conmigo Portugal - Luxe Kuur & Wellness vakanties. Compleet verzorgd verblijf onder de zon van Portugal

TIEN JAAR CONMIGO!

jubileum Conmigo

Vandaag (en eigenlijk de hele week) vieren wij feest in Casa Conmigo: op 28 april 2006 haalden Arthur en ik onze allereerste groep op van het vliegveld en begon het grote avontuur!

De aanloop…

Op 30 december 2005 arriveerden wij op Belomonte. Ook al heet de buurt ‘mooie berg’, het huis was koud, ongezellig, leeg en overal werd verbouwd. Op oudejaarsdag miezerde het en liep ik totaal ontheemd door zo’n grote Portugese supermarkt te zoeken naar iets bekends.

Toen ’s avonds om 23 uur (24 uur Nederlandse tijd) familie en vrienden begonnen te bellen met ‘En?? Hoe is het daar?’, was het lastig om niet meteen in tranen uit te barsten…

Daarna volgden drukke maanden. Uiteindelijk werden op 28 april 2006 – letterlijk – de laatste graszoden gelegd en de laatste blauwe tegeltjes in het zwembad geplakt.

aanleg zwembad

De try-out

En zo gingen we van start. Plotsklaps was ons huis gevuld met 15 gasten (bekenden en bekenden van bekenden), was er een keukenteam aan het werk, een schoonmaakploeg over de vloer, medewerkers op afroep, leveranciers, mensen voor de tuin en wow, opeens was alles in bedrijf.

Moe als wij waren na een half jaar verbouwen, stress en wennen, was het de adrenaline in ons lijf die ons op de been hield J.

Deze eerste week staat uiteraard in ons geheugen gegrift. Van alles vond gelijktijdig plaats: de stroom viel uit wanneer waterkokers én de sauna aanstonden, de toiletten raakten voortdurend verstopt en nog veel meer van dat soort ongemakken. Gelukkig konden we ook meteen al de zonnige kant van alles zien: wonen en werken op deze mooie plek, in een land met een heerlijk klimaat, een prachtige natuur en (over het algemeen 😉 ) fijne mensen.

En wat bleek het werk een voldoening te geven! Onze gasten een week bieden, om tot zichzelf te komen, bij te tanken, te genieten, nieuwe inzichten op te doen en noem maar op.

En de try-out? Aan het einde van deze allereerste week konden we terugblikken op een leerzame en positieve week. De kop was eraf!

Tien jaar

E is veel gebeurd de afgelopen10 jaar en tegelijkertijd zijn de jaren omgevlógen. Wat klinkt dat eigenlijk oubollig, maar soms kan ik bijna stress ervaren vanwege het feit dat de jaren zo ongelooflijk snel voorbij gaan. En ook vanwege het feit, dat ik nog zo graag zoveel zou willen doen.

10 jaar geleden waren wij veertigers, nu alweer vijftigers, voordat we het weten zestigers, haha… Carpe Diem: dit blijven we ons voorhouden en praktiseren.

‘Hoe lang willen jullie nog doorgaan?’, wordt ons heel vaak gevraagd. Wat ons betreft nog een héle tijd!

Tot slot

Heel blij zijn wij met alle fantastische medewerkers, die de afgelopen 10 jaar met ons hebben meegewerkt en/of nog steeds present zijn. Zo is Antonieta vanaf de eerste week met ons verbonden. En uiteraard zijn we blij met onze gasten, waarvan we er vele steeds weer opnieuw mogen verwelkomen.

Obrigada a todos!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *