casa conmigo

Casa Conmigo ligt op 5 kilometer afstand van zee, net buiten Portimão. De afstand van vliegveld Faro naar Portimão is 60 kilometer. In de directe omgeving liggen leuke plaatsen als Alvor, Lagos, Silves en Carvoeiro.

Kuren in de Algarve
Zodra je Casa Conmigo binnenstapt, heb je het gevoel van ‘home away from home’, oftewel: thuiskomen in Portugal. De weelderige tuin, de mooie villa, de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor, dat je meteen in de relax-modus belandt.
De Casa heeft tien gastenkamers met eigen badkamer, een gezellige woonkamer (met ruim gevulde boekenkast), een open keuken, een ruime veranda, een grote badkamer waar tijdens de kuurweken ‘s morgens de wisseldouches plaatsvinden en twee heerlijke sauna’s: een Finse en een infrarood.

Yoga, sport, lounche,- &  stilteterras, infraroodsauna

Het huis is gebouwd op een heuvel (Belomonte = mooie berg). Bij het zwembad bevinden zich ook de drie massagehuisjes, de jacuzzi en de gemeenschappelijke ruimte, die gebruikt wordt voor de yoga, sport, mindfulness, trainings- en andere groepsactiviteiten.

Rondom het huis zijn verschillende terrassen aangelegd, waaronder het stilte- en lounge terras. Dit zijn heerlijke plekken om je even helemaal terug te trekken. Aan het lounge terras grenst de infraroodsauna die je (2 mensen tegelijk) de hele dag door kunt gebruiken.             

Casa Conmigo grenst aan landelijk gebied, ideaal voor een wandeling met de groep of op eigen gelegenheid.