Casa Conmigo Portugal - Luxe Kuur & Wellness vakanties. Compleet verzorgd verblijf onder de zon van Portugal

Creatief met taal en tekst

Alleen te boeken tijdens de schrijfweek van 16 November!

Vind je leuk om te schrijven, maar loop je soms vast? Is de inspiratie er wel, maar komt er geen letter op papier? Of laat je creativiteit je soms in de steek? Volg dan een inspirerende schrijfworkshop met Cees van Dijk en zet samen met hem de puntjes op de ‘i’.
In een interactieve bijeenkomst van ongeveer 2,5 uur (minimaal vier deelnemers) leer je hoe je korte, bondige teksten kunt schrijven die uitnodigen om te worden gelezen. Na de workshop bevat je gereedschapskist tal van schrijftips. Daarmee wordt het schrijven gemakkelijk, leuker en beter.

Veelzijdig programma
Na een korte introductie en uitleg van het programma ga je direct aan de slag met de eerste oefening: een kort interview. Daardoor leer je de andere deelnemers beter kennen en ontstaan de eerste geschriften. Die werken we later in de workshop verder uit.
Vervolgens doe je een aantal inspiratie-oefeningen. Dynamisch – ook een beetje competitief – onderdeel van de bijeenkomst is het bedenken van synoniemen. Daarnaast leer je hoe je een tekst kunt samenvatten en wat de functie is van koppen en tussenkoppen. Heb je fraaie foto’s gemaakt, maar twijfel je over de bijschriften? Tijdens de workshop doen we enkele oefeningen die je leren aansprekende teksten bij afbeeldingen te schrijven.

De prachtige locatie van Casa Conmigo leent zich bij uitstek voor een schrijfoefening waarbij je al je zintuigen gebruikt om je creativiteit te bevorderen. We sluiten de interactieve workshop af met een educatieve uitsmijter waarbij je in enkele zinnen samenvat hoe je de bijeenkomst hebt beleefd.

De dynamische interactieve schrijfworkshop is een aanrader als
je schrijven leuk vindt
je twijfelt of je het beste uit je teksten haalt
je beter en gemakkelijker wilt schrijven
je dit wil doen tijdens een geheel verzorgde vakantie in het zonnige zuiden van Portugal.