Casa Conmigo Portugal - Luxe Kuur & Wellness vakanties. Compleet verzorgd verblijf onder de zon van Portugal

Ervaring Hetty Crevecoeur

ervaring Hetty Crevecoeur
Ervaringen van Hetty (Crevecoeur), medewerkster sinds 2015

Iedereen die weleens bij Conmigo is komen kuren weet wat een heerlijke, fijne plek het is; een ware oase van rust, comfort en goede zorgen. En als natuurgeneeskundig therapeut mag ik hier net als vorig jaar onder een stralende zon 5 weken mee werken en ik kan je vertellen, dat is zeker geen straf! Wat me telkens opvalt is, hoe verzorgd en goed geregeld kuuroord Conmigo is en dat de gastvrijheid absoluut op nummer 1 staat. En die gastvrijheid geldt niet alleen voor de gasten maar zeker ook voor de medewerkers, want ik voel me helemaal opgenomen in het ‘gezin’. Samen werken, eten, kletsen en knuffelen met allemans poezevriend Mickey, het voelt als een warm bad.

Hands on werken

Waar ik thuis als freelancer onder andere schrijf en presenteer voor het bedrijf A. Vogel, kan ik hier juist weer heel praktisch en hands on werken met natuurgeneeskunde. Zo verzorg ik de intakes met iriscopie en voetreflexologie, geef massages en doe Bach bloesem consulten. Ik geniet ervan om rechtstreeks met mensen te kunnen werken en hen te volgen tijdens de week dat ze hier verblijven. Ook is het altijd bijzonder om te zien dat wat de ogen en voeten vertellen vaak klopt met de klachten waar mensen tegen aan lopen. Het zijn mooie tools waar je een behandeling op af kan stemmen.

De kracht van vasten

Dit schrijvende is er net een vastenweek achter de rug en heb ik wederom kunnen zien hoe weldadig het vasten kan zijn. Waar mensen soms nog met de stress en zorgen op hun gezicht binnenkomen, zo stralend en ontspannen gaan ze naar huis. Vaak met nieuwe inzichten en inspiratie.

Rust geeft ruimte

Niet alleen het vasten maar ook de rust en ruimte die je in zo’n week voor jezelf creëert leveren vaak veel op. Door even op afstand te zijn van de dagelijkse beslommeringen kun je het gehele plaatje beter overzien. Verschillende vraagstukken rondom relaties, werk en het omgaan met jezelf kwamen in de afgelopen vastenweek op. Soms confronterend, maar vaak ook heel bevrijdend. Net als vorig jaar zie ik mensen dan ook met een nieuwe, frisse kijk op de zaken naar huis gaan.

Robin Hood

Zelf kom ik tussen het werk door ook ruimschoots tot rust. Ik geniet van het mooie weer, de sfeer, de vele vogels, de Crossfit studio onder aan de berg en de pijl en boog die onder mijn bed liggen. Hopelijk ben ik na deze 5 weken een volleerd Robin Hood :-)!

boogschieten hetty

 

Hetty Crevecoeur: www.facebook.com/hetty.crevecoeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *