Casa Conmigo Portugal - Luxe Kuur & Wellness vakanties. Compleet verzorgd verblijf onder de zon van Portugal

CIRCLE OF LIFE

BOAS FESTAS

De grote rode reiskoffer staat weer klaar: vandaag vlieg ik met (een deel van) mijn wintergarderobe naar Nederland. Deze is tot nu toe in Portugal niet nodig gebleken…

het jaar hier zit erop….

Op 28 november jl. zwaaiden wij onze laatste gasten uit. Dit na een erg leuke Wellnessweek: prachtig weer, wandelingen, heerlijk eten en fijne gasten…

Meerdere malen zei ik die week tegen de groep: ‘niet te geloven dat ik nu aan het werk ben’ J.

In de Algarve is de grote drukte alweer een tijdje voorbij. De overwinteraars zijn aan het arriveren en veel Portugezen gaan hier in de winterslaap-stand.

Voor mij begint geldt dan juist, dat ik zin krijg in Hollandse gezelligheid.

Ik kijk ernaar uit om familie en vrienden op te zoeken en de draad ook in Nederland weer op te pakken. (En verder hoop ik dat we kunnen schaatsen deze winter!!)

als de seizoenen…

En, zoals het na alle 10 eerdere jaren is gegaan: na een langere periode in Nederland verlang ik vervolgens weer naar de Algarve, de mooie natuur, de zee, het buitenleven….

Ook heb ik dan zin om samen met Arthur de deuren van Casa Conmigo weer te openen en de eerste gasten van het nieuwe jaar te ontvangen.

Het is als met de seizoenen, de afwisseling maakt het geheel rond en wat mij betreft, ook kloppend.

10 jaar Conmigo én 10 jaar getrouwd

Afgelopen week waren we in Londen, waar Arthur en ik ons 10-jarig huwelijk vierden. Zaterdagmiddag bij de musical de Lion King genoten we van het mooie, door Elton John gecomponeerde, Circle of Life.

De cirkel van het leven…..

Ook het leven is een constante herhaling van geboorte en sterven. (En wellicht volgt na de dood weer een volgend leven…)

En zo gaat alles steeds maar door…..én steeds weer met een nieuw begin! En dát is wat het leven zo ongelooflijk de moeite waard maakt!

Iedere keer weer een nieuwe ronde en nieuwe kansen.
Waarbij we alle eerdere levenslessen mogen inzetten en al onze levenservaring kunnen benutten.

the_lion_king_promo_picture

Kerst

Fijn, om hier tijdens de feestdagen weer heerlijk over te mijmeren. Zelf doe ik dat altijd graag op Kerstavond (al dan niet in een kerk).

Voor nu sluit ik af met BOAS FESTAS, hele fijne feestdagen en mooie beschouwingen gewenst tijdens deze donkere dagen voor Kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *