Casa Conmigo Portugal - Luxe Kuur & Wellness vakanties. Compleet verzorgd verblijf onder de zon van Portugal

Kuur- en Wandelweek

 

Kuren en wandelen gaan heel goed samen! Wandelen stimuleert de afvoer van afvalstoffen, waardoor je je tijdens de week fitter voelt.

Wil je kuren (een reinigingsweek) en ook wat meer van de omgeving zien? Kies dan voor een Kuur- en Wandelweek.

Tijdens deze week maken we drie keer een wandeling van een halve dag. De wandelingen beginnen op tijd: we vertrekken rond 9.30 uur vanuit huis en natuurlijk nemen we wat te eten (drinken!) mee voor onderweg.

Wandeling voor iedereen

De wandelingen zijn voor een ieder goed te doen en duren elk rond de 2,5 uur. Soms is het even klimmen, maar we nemen de tijd om te genieten van de omgeving en van de prachtige vergezichten. Op de andere dagen maken we een kortere wandeling (vaak aan zee) van rond de 1,5 uur en is er yoga, sport of mindfulness.

Elke dag staat er dus een wandeling op het programma; of je meegaat is altijd jouw eigen keuze, niets moet.

 

Benagil

Een van de wandelingen is de wandeling van Benagil naar Senhora da Rocha. Een prachtige wandeling over de rotsen aan de kust. We eindigen in een lagune waar we met elkaar een sapje drinken. Daarna worden we opgehaald en gaan we weer terug naar Casa Conmigo.

 

Monchique

De wandeling door het Monchique gebergte heeft prachtige vergezichten. Ook waan je je hier in een andere wereld… De groene oase, de kurkeiken, de geurende fruitbomen, de mensen… Het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.

 

Silves

Bij de wandeling in de buurt van de voormalige hoofdstad van de Algarve Silves lopen we langs irrigatiekanalen en de rivier, door sinaasappelvelden en maken we kennis met een historisch stukje Portugal. Zo anders dan de rest van de Algarve!

  

 

 

 

 

 

Het is mogelijk dat we de plaats van de wandeling aanpassen bijvoorbeeld in verband met het weer.